Zasto je samo 20% osoba uspjesno, a 80% neuspjesno?


Zasto je samo 20% osoba uspjesno, a 80% neuspjesno?
Odgovor se krije u nasem UMU.
80% osoba cijeli svoj zivot koristi samo svijesni dio uma koji funkcionise putem nasih cula, cula mirisa, ukusa, dodira, slusa i vida. Na osnovu ovih pet cula 80% osoba stvara ideje u svom umu i dijeluje na osnovu onoga sta cuje, osjeti, dodirne i vidi. Svjesni dio uma je odgovoran za 10% rezultata koje postizemo u zivotu.
Podsvjesni dio uma je odgovoran za 90% rezultata koje postizemo u zivotu.U podsvjesni dio uma funkcionise kao ogromno skladiste u kojem se nalaze sva nasa iskustva, sve ono sta su nas naucili, sve sta nam se dogadjalo u proslosti. Ideje da nismo dovoljno vredni,da nemamo dovoljno iskustva, da nismo dostojni onoga sta zelimo su programi u nasoj podsvjesti koji su nastali ponavljanjem i emotivnim vezivanjem za odredjenu ideju.
Svjesnim dijelom uma sada gledate i citate ovo, a u podsvjesnom dijelu uma donosite zakljucke o onom sta ste vidjeli i procitali.
Evo jos jedan primjer iz zivota.
Od nekog prijatelja ste culi neku dobru poslovnu ideju i vidite da to kod njega dobro funkcionise, ovo se desava u svjesnom dijelu uma. Dosli ste kuci i poceli razmisljati o toj ideji i dosli do zakljucka kako nemate dovoljno sredstava, znanja, kapaciteta niti mogucnosti da to ostvarite, ovo se desava u podsvjesti. Sredstva se uvijek mogu naci, znanja se uvijek mogu nauciti, kapacitet se uvijek moze povecati, mogucnosti se uvijek mogu naci.
Svijesno mjenjanje programa u podsvjesti se radi putem meditacije, vizualizacije i afirmacija. Meditacija pomaze da se smirimo, vizualizacijom cemo stvoriti moje slike u svom svjesnom dijelu uma, jer mi smo bica koja razmisljaju u slikama, a onda cemo te slike prebaciti u podsvjesni dio uma, dok nam afirmacije sluze da bi promjenili uvjerenja koja nam ne sluze.

Фотографија корисника „Ksanti / Cosic Milos - Life Coach - SVE STA VAM TREBA JE VEC U VAMA“
Фотографија корисника „Ksanti / Cosic Milos - Life Coach - SVE STA VAM TREBA JE VEC U VAMA“Фотографија корисника „Ksanti / Cosic Milos - Life Coach - SVE STA VAM TREBA JE VEC U VAMA“
Фотографија корисника „Ksanti / Cosic Milos - Life Coach - SVE STA VAM TREBA JE VEC U VAMA“
Kategorije Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close