Tri koraka do ostvarenja svake ideje


Ova slika predstavlja stickmana.Ovu sliku uma stvorio je americki doktor Thurman Fleed, kiroprakticar koji je na ovaj nacin svojim pacijentima objasnjavao kako funkcionise um i imao je velike rezultate u svom radu. Doktor Fleed je otkrio da njegovi pacijenti postizu bolje rezultate u lijecenju kada imaju sliku I predstavu o svom umu.
Ovaj veliki krug predstavlja UM, a manji tjelo. UM je predstavljen velikim krugom, ne zato sto mi imamo velike glave vec zato sto UM ima daleko vecu ulogu u nasim zivotima od tijela, tjelo samo izvrsava naredjenja uma i pravi akcije koje dovode do odredjenih rezultata. Gornji dio ovog velikog kruga predstvalja svijesni dio naseg uma, a donji dio podsvjesni dio naseg uma. X predstavlja neku ideju. Da bi ideja X donijela zeljene rezultate, ideje u svijenom i podsvjesnom dijelu uma moraju biti u skladu. Kod velike vecine nas ideje u svjesnom i podsvjesnom dijelu uma nisu u skladu i zato ne dobijamo rezultate koje zelimo bez obzira koliko naporno radimo.
Postoje TRI koraka koja nas vode do sklada u nasem UMU.
1. PONAVLJANJE
Da bi neku ideju nas podsvjesni dio uma prihvatio potrebno je da tu ideju ponavljamo 90 dana, svaki dan, po 20 minuta bar 3 puta.
2. EMOTIVNO VEZIVANJE
Potrebno je da se emotivno vezemo za tu ideju koju ponavljamo 90 dana, da je dozivimo kao stvarnu, kao da se vec ostvarila, da je prozivimo svim svojim bicem. Potrbno je osjetiti tu ideju kao kada smo upoznali osobu u koju smo se zaljubili.
3. AKCIJA
Kada pocnemo PONAVLJATI neku ideju i EMOTIVNO SE VEZIVATI za nju, bit ce nam puno lakse da napravimo sve potrebne korake i akcije koje cenas dovesti do ostvarenja te ideje.PONAVLJANJE i EMOTIVNO VEZIVANJE nam nece donijeti REZULTATE bez AKCIJE.
SVA MOC JE VEC U NAMA!
BJELO
Kategorije Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close