Da li volite svoju novu ideju?


Da li volite svoju novu ideju?
Kada vam u svijesnom dijelu uma, zargonski receno, padne neka ideja na pamet, da li volite tu ideju. Svaka ideja koja nam padne na pamet je moguca i zato nam je i pala na pamet, jer smo sposobni ostvariti svaku misao ciju sliku mozemo stvoriti na ekranu naseg uma.
Vecina ljudi dobije neku ideju, ali onda pocne razmisljati o razlozima zasto to ne moze ostvariti. Moj najbolji prijatelj stickman ce vam na najbolji nacin objasniti kako ostvariti svaku ideju koja vam padne na pamet.
Kada vam na pamet padne neka nova ideja, a to se desava u svijesnom dijelu uma, pokusajte svim svojim srcem zavoliti tu ideju. Iskoristite tu novu ideju da vjezbate svoje mentalne misice, PERCEPCIJU, MASTU, INTICIJU, PAMCENJE, VOLJU i RAZUM da stvorite jasnu sliku te nove ideje u svom umu i da se zaljubite u nju. Ovdje vam moze pomoci tehnika vizualizacije ili pravljenja panoa zelja.
Kada stvorite jasnu sliku te ideje u svom umu, onda iskoristite sva svoja cula da ozivite tu sliku u svom umu. Vidite sebe kao da ste vec ostvarili tu ideju, cujte sebe kako na drugaciji nacin pricate kada ste ostvarili tu ideju, jednostavno ukljucite sva svoja cula u ostvarenje te ideje.
Kada uradite ovo i iskoristite svoje mentalne misice i svoja cula u stvaranju slike te nove ideje, ponavljajte tu sliku svaki dan, barem dva puta dnevno. Na taj nacin ce se u vasem mozgu poceti stvarati nove veze koje ce vam pomoci da sto brze dodjete na vece vibracije na kojima se vasa ideja nalazi.
Kada budete na vecim vibracijama, univerum ce sam pobrinuti da sve kockice dodju na svoje mjesto kako bi se vasa nova ideja ostvarila. ali ne zaboravite da postoji i ZAKON INKUBACIJE po kojem za svaku ideju treba odredjeno vreme da se ona ostvari, kao sto za rodjenje dijeteta treba devet mjeseci.
SVA MOC JE VEC U NAMA!

stikmen

Kategorije Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close