Sta od mene mozete dobiti?


Moja uza specijalnost su misli i emocije, jer to su dve najznacajnije sile pomocu kojih svako moze postici ono sta zeli.

Svoj princip rada baziram na naucnim dokazima moderne nauke koja je dokazala kako funkcise nas mozak, kako misli uticu na stvaranje uvjerenja i kako se sve to moze promeniti.

Svoj rad s klijentima sam podelio u cetri koraka.

PRVI KORAK

Jasno i tacno odredjivanje zeljenog cilja i stvaranje te slike u umu. Ovo je jako vazno za postizanje boljih rezultata, jer smo mi bica koja razmisljaju u slikama. Sve ono sta radimo prvo zamislimo sliku tog u nasem umu, a onda to kreiramo u stvarnosti. Uzmite na primer promenu frizure ili oblacenje za neki veliki dogadjaj. Jasna slika onoga sta zelime ce takodje otkloniti sve nedoumice i svaki korak uciniti jasnijim, a samim tim ce sve raditi s puno vise pozitivne energije i optimizma.

DRUGI KORAK

Nalazenje starih uvjerenja koja blokiraju ostvarenje zeljenog cilja. Uverenja odredjuju 90% rezultata koje postizemo, a ona su skrivena i nismo ih svesni sve dok izazove ne pogledamo s neke druge strane i iz drugacijeg ugla. U ovom koraku je strucna pomoc od velike vaznosti jer klijent ne moze sam doci do uverenja koje ga blokira.

TRECI KORAK

Klijent sam odredjuje koje korake ce napraviti u skladu s onim za sta on veruje da moze napraviti i sta cemu doneti rezultat koji ce ga pomeriti blize cilju. Svaka osoba pravi korake u skladu sa svojim uvjerenjima zivotnim iskustvima i postavljenim ciljevima.Uvek insistiram na malim koracima kojima se gradi samopuzdanje i jasnija slika onog sta se sledece mora uraditi, a takodje se stvara navika pravljena akcije koja ce dovesti do rezultata.

CETVRTI KORAK

Stalna i nesebicna podrska koja se ogleda u kreativnim razgovorima, predstavljanju novih informacija klijentu koje ce mu pomoci u izazovima, pomoci u sagledavanju izazova na neki drugaciji nacin i iz nekog drugacijeg ugla, ohrabrivanje klijeta u cinjenju koraka koje sam odredio i stalna dostupnost za sva klijentova pitanja, neumice i izazove.

SVA MOC JE VEC U VAMA, JER VI STE IZUZETNO MOCNI I VELICANSTVENI

Kategorije Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close