Mi smo vibraciona bica


Kada i bilo koji predmet, cak i vazduh stavili pod neki jak mikroskop mogli bi videti da se ti predmeti, bilo cvrsti ili ne, sastoje od atoma, protona, neutrona, mikrona i tako dalje sve do najsitnijih cestica koje ne miruju vec vibriraju. Te najsitnije cestice vibriraju na odredjenoj frekvenciji i posto su stalno u pokretu to znaci da se uvek nesto menja, nista ne miruje i ne postoji status mirovanja.

Vazduh, sve u prirodi i nase misli konstantno vibriraju na odredjenim frekvencijama i privlace sve sta je u skladu s tom frekvencijom na kojoj vibriraju.

Zdravlje, ljubav, srecu, novac i sve ostalo mozete dobiti kada se uskladite sa frekvencijama na kojima vibriraju ove ideje. Ideja o imanju zdravlja, ljubavi, srece ili novca vas priblizava svemu tome i kada te ideje budu Vasa konstantna vibracija necete morati misliti o tome, vec ce to samo dolaziti u Vasa iskustva i Vasu realnost. Ideja o nemanju zdravlja, srece, ljubavi ili novca Vas udaljava od tog i tesko cete ikada imati to, ili uspevati zadrzati.

U predhodnom clanku sam pisao kako smo prirodno savrseni, a ovo je jos jedan dokaz nase savrsenosti koje velika vecina nije svesna. Prirodni potencijal da imamo sta god pozelimo se krije u nama samima i nije ga potrebno traziti izvan nas.

Pogledajte u sebe bez ikakvih predhodnih uverenja i sigurno cete otkriti svoju savrsenost.

Kategorije Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close