Prijave za popust


Kao sto sam i najavio u proslim objavama, od danas pa do kraja ovog meseca pocinje popust za coachnig u iznosu od 800 dinara tokom trajanja celog coachinga. Ovaj popust vazi za sve koji se tokom ovog meseca prijave i vazi tokom celokupnog trajanja coachinga.

Redovna cena je 2000 dinara, a sa popustom 1200 dinara.

Coaching se u praksi radi jednom nedeljno i svaki razgovor u trajanju od 1,5 sat do 2 sata se placa 2000 dinara. Tokom ovog meseca cena je 1200 dinara za svaki coaching bez obzira koliko traje, jer ste se prijavili u promotivnom mesecu. Upraksi to izgleda ovako : jednom nedeljno zakazujemo seansu koja se placa 2000 dinara (redovna cena), za mesec dana to izadje 8.000 do 10.000 dinara, zavisno od broja nedelja. Sa popustom to izgleda ovako : cena sa popustom 1200 dinara, a zavisno od broja nedelja to bude 4.800 ili 6.000 dinara.

Usteda za mesec dana Vam moze iznositi 5.200 ili 4.000 dinara, zavisno od broja nedelja.

Sta se dobija za ulozeni novac?

Coaching je proces u kome coach svom klijentu pomaze da prevaziđete jaz između toga gde ste sada i gde želite da budete. Coach je nezavisna osoba koja ce sa Vama diskotavati o Vasim problemima, izazovima, osecanjima i ciljevima, kako bi na taj nacin dosli do strategija i akcija koje ce dovesti do zeljenih rezultata. Putem pozitivnog razgovora, fokusa na pozitivne stvari, sagledavanja svakog izazova iz drugacijeg ugla i nalazenja novih opcija za pozitivnu akciju koja ce dovesti do pozitivnih rezultata i resiti Vas briga, coach ce Vam pomoci da poboljsate svoj zivot i ucinite ga kvalitetnijim za sebe i svoje okruzenje. Coachinga je sastavljen je od jednostavnih procesa i modela koji su laki za praćenje, a koji će Vam pomoći da donosite prave odluke, činite prave izbore i učinite svoj život svrhovitijim.

Promene koje nastaju u procesu coachinga su dugotrajne i lako primenjive za svaki izazov u buducnosti. Nacin gledanja, pristupanja izazovu i resavanje samog izazova koji ce Vam pomoci da poboljsate svoj zivot trajno ostaje kod Vas, to je nesto sta ne mozete izgubiti.

Kada jednom otkrijete tajnu sagledavanja i resavanja izazova, ta tajna zauvek ostaje Vasa i mozete je primeniti na svaki izazov. Ovo je najbolji razlog zasto je coaching dobar i zasto je novac ulozen u coaching isplativ. Za razliku od motivacije koja traje nekoliko dana, promene koje nastanu putem coachinga su trajne i traju celi zivot.

Coach nije osoba koja ce resavati Vase izazove, vec neko ko ce Vam pokazati kako da uspesno resavate sve svoje izazove sami.

Prijavite se za besplatan razgovor.

Kategorije Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close