Rodjen ste uspesni


Kada se rodimo prirodno u sebi imamo potencijal da postanemo bilo sta, nikakva ogranicenja ne postoje. Kada se rodimo nas mozak je potpuno prazan, bez ikakvih uvjerenja, predrasuda, prica ili filmova koje sada imamo u svojim glavama. Jedino sta imamo po rodjenju su nasi instikti i geni. Geni odredjuju boju nasih ociju, boju kose, krvnu sliku ili koliko cemo biti visoki, a nikako ne odredjuju da li cemo biti uspesni ili ne, koliko cemo zaradjivati, da li cemo pusiti i sve ostalo sta uz put pokupimo.

Ako bi dete iz siromasne porodice posle rodjenja prebacili u bogatu porodicu, sta mislite kakve bi manire imalo to dete, ili ako bi uradili obrnuto, dete iz bogate porodice prebacili u siromasnu?

Ako bi roditelji sa svojim detetom posle rodjenja otisli u Englesku ili Kinu, to dete bi bez problema pricalo srpski i engleski ili kineski u isto vreme.

Dete gleda i slusa ono sta mu se ponavlja puno puta i na taj nacin stvara navike koje kasnije postaju automatske i o kojima vise ne razmislja.

Dete ne moze odlucivati sta ce gledati ili slusati dok raste i kakve ce navike steci, jer nema razvijenu svest o sebi i svetu koji ga okruzuje.

Za razliku od deteta, odrasle osobe imaju razvijenu svest o sebi i svetu koji nas okruzuje. Zahvaljujuci toj svesti mi znamo kako je to dete steklo navike koje sada ima i zasto postize rezultate koje postize.

Ponavljanjem jedne te iste ideje puno puta i emotivnim vezivanjem za tu ideju smo stvorili navike o kojima ne razmisljamo, a koje odredjuju ono sta cemo biti ili imati.

Ovo je informacija od nepocenjive vrednosti, jer na isti nacin kao sto smo stvorili sadasnje navike kojima nismo zadovoljni, te navike na isti nacin mozemo i promeniti.

Zato su promene teske pogledajte u mom videu.

Za mene ste svi bez izuzetka mocni i velicanstveni, jer Vas ja posmatram kroz potencijal koji imate u sebi, a ne kroz ono sta ste do sada uradili ili gde ste sada.

Ako Vam je potrebna pomoc na putu promena mozete zakazati besplatan uvodni razgovor u coaching slanjem poruke na dugme ispod.

SVA MOC JE VEC U VAMA!

Kategorije Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close