Navike


Nacin na koji razmisljamo.

Rezultati koje dobijamo.

Akcije koje radimo svaki dan.

Emocije koje osecamo.

Zdravstveno stanje.

I sve drugo u nasim zivotima je stvar navika koje imamo.

Mi smo bica navika, jer sve sta ponavljamo vise puta i sa cim se emotivno povezemo postaje nasa navika. Setite se kako smo naucili hodati, govoriti, citati, pisati, voziti bicikl, automobil, resavati zadatke ili bilo sta drugo. Sve ovo smo ponavljali puno puta sve dok to nije postala nasa navika i dok to nismo poceli raditi bez razmisljanja.

ZDRAVLJE

SRECA

LJUBAV

NOVAC

Nacin na koji razmisljamo o ovim stvarima odredjuje ono sta cemo u realnosti dobiti.

Pozitivnim pricama i mislima o zdravlju i tome kako se osecamo kad smo zdravi i sta sve mozemo uraditi kad smo zdravi mi stvaramo zdravu naviku koja privlaci zdravlje u nasu realnost.

Pozitivnim pricama i mislima o sreci mi se lepse osecamo i te emocije stvaraju pozitivnu naviku razmisljanja.

Pozitivnim pricama i mislima o ljubavi mi stvaramo u nasem mozgu pozitive neuronske veze vezane za misao o ljubavi.

Pozitivnim pricama i mislima o novcu mi stvaramo prilike da zaradimo novac i da nam novac dodje i ocekivanih i neocekivanih izvora.

Dete kada se rodi nema u sebi razvijenu svest ni o cemu i u proseku mu treba 8 meseci da nauci hodati. Stvaranje novih navika je isto kao ucenje hodanja za dete. Mi ucimo i stvaramo nesto sta je potpuno novo za nas i sta do sada nismo iskusili u zivotu. Odrasle osobe imaju razvijenu svest o svim stvarima i pitanjima, a posto vec imamo razvijenu svest o onom sta zelimo nama je za promene navika potrebno manje vremena nego detetu da prohoda.

Sve nase navike koje odredjuju ko smo, sta smo i sta cemo postati u buducnosti se nalaze u nasoj podsvesti koja odredjuje 93% rezultata koje dobijamo. Podsvest na nas zivot deluje kao autopilot u avionu, a navike odredjuju kurs u kojem se avion krece.

Svesnim ponavljanjem navika koje zelimo da steknemo mi nasem autopilotu, odnosno, podsvesti dajemo novi kurs i pravac u kojem zelimo ici. Kao sto sam vec rekao, za sticanje novih navika je potrebno vreme zato je strpljenje jako vazno u ovom procesu, kao i vera u ovaj proces koji je oku nevidljiv.

Mentalni trening kroz koji prolazi svaki klijent radi upravo ovo. Kroz ponavljanje onoga sta zelimo promeniti i pravljenjem novih akcija, stvaraju se nove navike koje dovode do novih rezultata i postavljaju nove kordinate za naseg autopilota, odnosno nasu podsvest koja upravlja nasim rezultatima.

SVA MOC JE VEC U VAMA

Kategorije Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close