Iznutra smo svi savrseni


Unutar nas samih ne postoji nista osim savrsenstva i lepote

Mnogo osoba je nesretno kada ostanu sami sa sobom i svojim mislima, a pogled unutar samih sebe ih plasi. Plasi ih nepoznanica sta ce otkriti ako udju u dubinu sebe, boje se razocarenja. Strah od nepoznatog je normalan, a on je proizvod naseg uma koji ne voli nove stvari pa nas uvek vraca u ono sta smo vec doziveli.

MI NISMO NASE MISLI I NAVIKE KOJE IMAMO SADA!

Ono sta smo sada, koje navike i rezultate imamo smo naucili u proslosti i sve je to samo stvar proslosti. Zbog navika koje smo stekli u proslosti i uverenja koja imamo mi o sebi gradimo pozitivnu ili negativnu sliku. Uverenja i navike koje imamo i koje smo stekli tokom odrastanja odredjuju kakav ce biti svet u kojem zivimo, kakvi ce biti nasi medjuljudski odnosi, zdravlje ili bogastvo koje imamo.

HAJDE DA POGLEDAMO DUBOKO U SEBE

Ako pogledamo duboko u sebe mozemo videti samo neogranicen potencijal koji samo ceka da bude osobodjen. Taj potencijal se krije u nacinu funkcionisanja naseg MOZGA, najace masine koja je stvorila svet u kojem zivimo i sve sta danas postoji.

Svaka misao, sve ono sta smo culi ili izgovorili u nasem mozgu stvara novu ili ojacava staru neuronsku vezu. Dugim ponavljanjem misli, slusanjem neceg negativnog ili izgovaranjem negativnih reci mi stvaramo veoma jake veze u nasem mozgu koje je jako tesko raskinuti, i zato su promene teske bez obzira koliko se trudimo da ih napravimo.

Nas neogranicen potencijal se krije u svesnom nacinu stvaranja novih veza u nasem mozgu koje ce neminovno dovesti do novih i boljih rezultata.

Mentalni trening kroz koji prolazi svaki moj klijent stvara nove veze u sam mozgu i trajno dovodi do promene rezulta koji se dobijaju. Jednom zavrsen mentalni trening ostaje za ceo zivot.

SVA MOC JE VEC U VAMA!

Kategorije Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close