Master Mind treninzi


Ako imate problem u nekoj zivotnoj celini,
MISLIMA i EMOCIJAMA,
VEZAMA i ODNOSIMA,
POSLU,
FINANSIJAMA 
ili
FIZIKOM IZGLEDU i KONDICIJI,
Master Mind trening ce vam na proveren i dokazano funcionalan nacin pomoci da ostvarite HARMONIJU na svim zivotnim poljima.
POSTAJETE ONO O CEMU RAZMISLJATE je najveca istina na svetu i naslov knjige po kojoj se radi trening.
Obavezan radni materijal je knjiga Ingre Rock „Postajes ono o cemu razmisljas“, knjiga se placa 1000 dinara, a svaki trening se placa 500 dinara.
Radi se u grupama od 6 do 10 osoba, trening je interaktivan i svi aktivno ucestuju u njemu. Takodje, postoji mogucnost online treninga u grupama ili online trening jedan na jedan, s tim sto je u tom slucaju cena 1000 dinara po treningu.
Nakon zavrsenog treninga dobija se sertifikat koji mozete upotrebiti kao dodatak CV-u pri trazenju posla ili ga jednostavno okaciti na zid kao podsetnik promena koje ste napravili
Moja filozofija SVA MOC JE U NAMA je kroz praktican nacin dokazana u mom zivotu, jer svaka promena krece od nas.

Postaješ-ono-o-čemu-razmišljaš

Trening se radi po knjizi Ingre Rock, POSTAJES ONO O CEMU RAZMISLJAS. Moram jos napomenuti da sam clan istoimene akademije INGRE ROCK koja vam po zavrsetku treninga koji traje 9 nedjelja daje priznati sertifikat o zavrsenom treningu.

Sva pitanja i prijave za Master Mind treninge mozete poslati preko email poruke, a ja cu Vam odgovoriti u najskorije mogucem roku.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close