Usluge


Moje ime je Cosic Milos, imam 40 godina,  ja sam  life coach, ekspert sam na polju misli i neuroproggramiranja. Clan sam Ingre Rock akademije u kojoj sticem vredna znanja, kao i kroz mnogobrojne radionice, seminare, predavanja i webinare koje posecujem i sam organizujem, ali i kroz mnogobrojna licna iskustva i saznanja. Preko 5 godine se aktivno bavim samorazvojem i nacinima na koje se moze ostvariti sretan, uravnotezen i harmonican zivot.

Moje usluge su bazirane na naucnim otkricima o funkcionisanju naseg mozga, nacina razmisljanja i metodama promena koje sam licno testirao u svakodnevnom zivotu na velikom broju osoba.

Online i 1na1 treninzi

Trening online je namenjen onima koji nemaju puno slobodnog vremena i koji zele ucenje iz topline svog doma. Online trening se radi putem skypa, mesingera ili vibera putem video poziva kako bi ucenik mogao na najbolji nacin dobiti sva moguca znanja kojima raspolazem. Online trening traje 1,5 sat, a za to vreme se diskutuje o ciljevima, starima navikama i novim navikama za koje ucenik misli da ce mu doneti bolje rezultate. U cilju dobijanja sto boljih rezultata trener svom uceniku daje zadatke koje ucenik treba ispuniti do sledeceg susreta. Online treninzi se zakazuju onoliko puta koliko ucenik misli da je potrebno.

Pored online treninga, ucenik moze izabrati i 1na1 treningu trenorovom prostoru ili nekom drugom prostoru koji odgovara uceniku (kafic, restoran, park, setaliste itd.). Kao kod online treninga, i ovde se diskutuje o ciljevima, starim navikama i novim navikama koje ucenik zeli steci. I ovaj vid treninga traje 1,5 sat, a ucenik i ovde dobija zadatke koje treba uraditi do sledeceg susreta.

Mastermind treninzi

Mastermind treninzi se rade u grupama od najvise 10 osoba kako bi ucinak za svaku osobu bio najbolji. Mastermind treninzi su interaktivni i u njima ucestuju svi polaznici. Mastermind treninzi se rade u prostoru trenera u tacno zakazano vreme. Tema mastermind treninga su misli, emocije i neuroprogramiranje. Treninzi traju najduze 2 sata, zakazuju se jednom nedeljno (obicno vikendom kada vecina ima najvise slobodnog vremena). Kroz nova znanja dobijena od trenera, prakticne vezbe, price i iskustva drugih ucesnika u trenigu steci cete nova znanja i prakticne primere koje cete odmah moci testirati u realnom zivotu, a koja ce vam pomoci da dodjete do boljih rezultata.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close